Vera & Gábor

összeházasodnak!
A ceremóniáig vissza van:

 • hét
  0
  1
 • nap
  0
  5
 • óra
  0
  7
 • perc
  2
  7
 • másodperc
  4
  5
  6
 • Hegedűs Gábor Károly

  A VŐLEGÉNY

 • Hegedűs-Sipos Veronika

  és

  Hegedűs Gábor Károly

 • Sipos Veronika

  A MENYASSZONY

A szerelmi történetünk

Jan, 2015

Első találkozás

Két hét levelezés után a Városligetben találkoztunk először, ahova Noel elkísérte Gábort. Az együtt töltött egy óra

- Vera szerint: Gábor kissé unottan, már-már rutinból mesélt magáról, miközben nevelni próbálta Noelt. Nekem sajnos nem volt egy óránál több időm akkor. Elkísért a metróig, ahol továbbra is közömbös maradt. Már hazafelé éreztem, hogy mindenképp hallani akarok még tőle további történeteket.

- Gábor szerint: Hideg téli nap volt de a nap szépen sütött. A homokóránál találkoztunk, Ő már ott várt. Nem nagyon lehetett belőle semmit látni a hideg idő hatására nyakig télikabát, fent pedig sapka volt a viselet. Noelel eléggé küzdeni kellet, mivel ez volt élete első sétája, ez elég sok figyelmem elvitte. Vera nem nagyon beszélt magáról, így mindig egy újabb történettel törtem meg a csendet, amihez időnként hozzá szólt. Aztán egyszer csak bejelentette, hogy neki mennie kell. Elkísértem a metróig, ami pont abban a pillanatban jött. Vera felugrott, én mondtam egy gyors hellót. Mondtam is Noelnak, hogy hát ez nem jött össze, de legalább megyünk vissza és sétálunk még egy jót a Városligetben. Másnap jött egy email, miszerint szimpi voltam és ha kölcsönös akkor lehetne egy második randi. Gondoltam végül is miért ne, bár sok reményt nem fűztem hozzá, de azért elmentem.

Feb, 2015

A második randi

A Zöld Teknős Teaház előtt:


- Gábor: Mikor oda értem, egy szemrevaló nő állt a teaháznál a sarkon, vörös egybe ruhában, harisnyában, meg is csodáltam, gondoltam is, hogy valaki nagyon szerencsés fickót vár. (Aztán vettem észre, hogy Vera az, így én lettem a szerencsés fickó.) Mivel egy ideje köröztem már ott mert nem találtam parkoló helyet sehol a környéken, így megálltam mellette és megkértem, hogy üljön be még sikerül megállni valahol. Az egész este nagyon jó hangulatban telt, sokat nevettünk, végre ő is mesélt magáról, és bevallom alig tudtam levenni a szemem a combjairól.

- Vera: Nagyon vártam a második találkozást. Jobb helyszínt nem is választhatott volna: egy hangulatos teaház eldugott sarkában ültünk le. Végigbeszélgettük az estét (igen, én is megszólaltam! :) ), úgy elrepült az idő, hogy a teaházból gyakorlatilag kitettek minket... Mindenről és bármiről tudtunk beszélgetni, és már akkor kiderült, hogy sokmindent hasonlóképp látunk. Mutatott egy képet az általa vasból készített rózsáról –nem hittem a szememnek. Amikor megkaptam tőle az a rózsát Valentin-napra, végleg levett a lábamról...

Feb, 2015

Az első nagy kiruccanás

Első nagy kirándulásunkat geocachingeléssel kezdtük. Szép helyeken sétáltunk az erdőben. Megnéztük Egerszalók mellett a mésztufa medencéket. Közben Mona fetrengett valamiben így a hátára fordítva dörzsölgettem a mohákon, hogy lekopjon róla. A napot egy kellemes, melegvizes fürdőzéssel zártuk a közeli barlangfürdőben.

Ápr, 2015

A leánykérés

Egy ideje tervezgettem a dolgot, de persze menet közben mindig másképp történnek az események. Végül elmentünk biciklizni a Malomvölgyi tó partjára, ahol a 4 kutyát nem tudtuk elengedni a sok horgász miatt, szóval elég szenvedés volt a közlekedés. Aztán mikor felértünk a gátra, gondoltam, na most itt a jó alkalom, erre össze futottunk egy volt kollégával. Végül sikerült megint továbbindulni, és ismét elérkezettnek láttam az alkalmat, jobbra a tó, balra virágzó fák a lankás dombokon, ekkor mondtam Verának, hogy valami történt a hátsó kerekével, álljunk meg szerelni. Én leültem a földre, és megkértem, hogy adogassa a szerszámokat, ki is vett pár cuccot, erre a kezembe nyomta, és elrohant a domboldalon az összekötött Lina és Mona pároshoz valami miatt. Aztán végül visszatért tovább adogatni a dolgokat. Ekkor megtalálta a gyűrűt...

Események

2015 augusztus 15. délelőtt 11 órai kezdettel

OrfűFitt Jurtakemping - 7677 Orfű Dollár u. 36.
OrfűFitt Jurtatábor oldala
GPS: 46°08'57.5"N  18°08'15.0"E
Mutasd a helyszínt Google térképen

Anyakönyvvezető

11:00 - 12:00

A természet lágy ölén, a festői szépségű Orfűn az OrfűFitt Jurtatáborban, szabad téren rövid ceremóniával kezdünk az anyakönyvvezetővel. Parkolás a nagy parkolóban a strandnál, valamint a kemping előtt lehetséges. Esetleges rossz idő esetén a közösségi jurta nyújt menedéket az időjárás viszontagságai elől.


A buli (kerti party feeling)

12:00 - 19:00

E Egy kerti parti keretében megünnepeljük a házasságunkat: kétféle bográcsos étellel, és hitegtálakkal vérunk Benneteket. A közeli strand lehetőséget nyújt fürdőzésre, valamint a kempinghez egy stég is tartozik. A kempingen belül egy kis játszótér is várja a csemetéket.

A ceremónia és ebéd után nyugodtan élvezzétek Orfű szépségeit: sétáljatok a tóparton, strandoljatok, érezzétek jól magatokat!

Az alkalomhoz illő öltözet semmiképpen sem estélyi és frakk! :)

img01

Serenity Beach

img02

Happy Days

img03

Beautywood

img04

Heaven of time

img05

Speed Racer

img06

Forever this

img07

Lovely Green

img08

Wonderful

img09

Love Addict

img10

Friendship

img11

White Nights

img12

Serendipity